The Cloud Integrator
Home » Diensten » Change management

Change management

Overstappen naar de Cloud vereist coaching van je medewerkers! Change Management met Caase.com helpt je om een nieuwe manier van werk filosofie in te voeren op individueel, team en ondernemingsniveau; en het verhoogt de efficiëntie van je bedrijf. Onze trainingen focussen zich op prettig en effectief samenwerken, doordat onze trainers onder meer succesvolle praktijkvoorbeelden inzetten. Caase.com levert diensten om je te helpen de overstap te maken van persoonlijk werken naar teamwerk. Kortom, van 'ik werk' tot 'we werken samen'. 
Onze Change Management-programma's worden voor elke klant gepersonaliseerd met de Caase.com efficiënte methodologie:
  • de juiste analyse van de behoeften van je bedrijf (milieu, het gebruik, populatie, eisen),
  • met de juiste communicatie naar je medewerkers om ze optimaal te informeren,
  • specifieke opleidingsprogramma's voor elke populatie,
  • en een functionele ondersteuning om alle vragen van je gebruik effectief en adequaat te beantwoorden.

Kortom, Caase.com is gespecialiseerd in het geven van training, voorlichting en workshops op het gebied van Cloud-oplossingen.

Zo leren we gebruikers en beheerders wat de mogelijkheden zijn van bijvoorbeeld  Google Mail, Calendar, Docs, Sites of SharePoint  en Office365 voor jouw organisatie. Afhankelijk van de insteek en scope (Functioneel versus Technisch) bepalen we samen de aanvliegroute. Een goede training is essentieel bij elk migratieproject naar nieuwe applicaties. Het verhoogt de adoptie, neemt eventuele weerstand of angsten weg en zorgt voor het snel beantwoorden van vragen.

Voor eindgebruikers biedt Caase.com speciale trainingen, bijvoorbeeld gericht op het dagelijks gebruik van Cloud toepassingen. Onze administrator trainingen richten zich op beheerders om ervoor te zorgen dat zij volledig vertrouwd raken met de nieuwe software en koppelingen, zodat zij in staat zijn het dagelijkse beheer goed uit te voeren.

Schrijf je nu in voor een ICT workshop of een Cloud Computing workshop.

Help me om Cloud Computing succesvol in mijn bedrijf in te bedden! Ik neem nu contact op met Hank.

Adviesgesprek aanvragen

Hank van Gardingen

Account Manager

Adviesgesprek aanvragen
Meer weten?

Cloud Computing advies? Migratie? Funtionaliteit? Beheer? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Neem contact op