The Cloud Integrator
Home » Diensten » Consultancy

Consultancy

Caase.com is als kennisbedrijf dè ICT-dienstverlener die in langdurig en innig partnership organisaties vanaf 100 werkplekken ondersteunt met innovatieve oplossingen, kennis en professionals in hun reis ‘From Classic to Cloud’; in een hybride model met de toepassingen van IBM, Microsoft en Google. Deze reis start vanuit 100% Classic en verloopt stap voor stap naar een 100% Cloud-omgeving in de verre toekomst. 

Vanuit zijn expertise is Caase.com regievoerend en biedt het advies en consultancy op de onderdelen IT-Infrastructuur en Cloud-oplossingen.

De meerwaarde van Caase.com Consultancy ligt in het innoveren, stroomlijnen en optimaliseren van het beheer, de processen, de communicatie, het samenwerken en de projecten van onze klanten. Daarbij verschuift de focus van puur techniek naar functionaliteit en gebruikersgemak. Daarom spreken we van: From Classic to Cloud.

Naast traditionele ICT oplossingen is Caase.com voorloper op het gebied van Cloud Computing. Wij helpen organisaties in hun traditionele businessmodel te vertalen naar een digitaal – internet gebaseerd model. Als cloud solution provider bieden de consultants van Caase.com producten en diensten die helpen om cloud technologieën toe te passen binnen organisaties ter verbetering van samenwerking en communicatie.

Behoefte aan advies over de reis From Classic to Cloud Computing?

Maak eens een vrijblijvende afspraak met Hank.

Adviesgesprek aanvragen

Hank van Gardingen

Account Manager

Adviesgesprek aanvragen
Meer weten?

Cloud Computing advies? Migratie? Funtionaliteit? Beheer? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Neem contact op

Reference cases

  "Zorginstelling Laurens heeft primeur in migratie naar Cloud Computing; 6500 medewerkers over op Google Apps Cloud-platform"

  Peter van der Toorn, CIO - Lees meer »

  "Kennispark Twente bespaart met Google Apps 66% op haar klassieke IT"

  Kees Eijkel, directeur Kennispark Twente - Lees meer »

  "Caase.com migreert en traint 12.000 gebruikers PON in Google Apps"

  , - Lees meer »

  "Google Apps komt met een breed aanbod toepassingen tegemoet aan de behoeften die er binnen onze organisatie zijn voor samenwerking en communicatie"

  Eilko Bronsema, CIO - Lees meer »

  "Caase.com is voor Estro de ideale partner voor het beheer van onze complexe server-omgeving"

  John Posthuma, IT-Manager - Lees meer »

  "Innovatie vormt de kern van de organisatie en met Google Apps zijn we klaar voor de toekomst"

  Gert Jan Oelderik, Algemeen directeur - Lees meer »