The Cloud Integrator
Home » Diensten » Managed services

Managed services

Het is voor veel organisaties vaak niet eenvoudig om systeembeheerders te vinden én vast te houden. De zuiging van de ICT sector op deze groep specialisten is groot. Bovendien gaan de ontwikkelingen in de sector erg snel: als men zich niet regelmatig bijschoolt, loopt men vroeg of laat vast. Ook is systeembeheer binnen het MKB vaak geen fulltime job: men doet het erbij. 

Hierdoor komt het systeembeheer nogal eens in de verdrukking. De rekening hiervoor komt altijd op het meest ongunstigste moment: als het misgaat. Dan is de totaal geleden schade altijd veel groter dan men tevoren had ingeschat. 

Caase.com kan je op verschillende manieren hierbij ondersteunen. Onze bekende, landelijk opererende, serviceorganisatie kan een probleem in korte tijd oplossen. Gezien de toenemende afhankelijkheid van ICT kiezen veel organisaties ervoor om de problemen te voorkomen en besteden het planmatige systeembeheer aan ons uit. Wij komen dan op regelmatige basis langs om kritische zaken zoals netwerkperformance, virusscanners en de backup procedure te controleren en in een rapport vast te leggen. 

Er zijn veel werkzaamheden die op afstand kunnen worden gedaan. De mogelijkheden van remote beheer zijn door de beschikbaarheid van breedband verbindingen in combinatie met professionele, veilige software enorm toegenomen. Hierdoor kan je ICT-omgeving 7 x 24 uur worden bewaakt, kan beheer op afstand worden gedaan en wordt ook nog eens fors bespaard op de kosten. In veel gevallen hoeft er dan geen serviceengineer in de file te gaan staan. 
Caase.com biedt je de combinatie van een landelijk opererende servicedienst, een uitgebreid team professionele systeembeheerders én een eigen Remote Operating Center (ROC). Met deze mix zorgen wij bij onze klanten voor fors lagere operationele kosten. 

Voordelen (Remote) Beheer door Caase.com

 • Lagere kosten. Je hoeft alleen de uren te betalen die echt nodig zijn in het specifieke geval. Je hebt geen eigen systeembeheerder meer nodig. Je mensen kunnen de volle aandacht geven aan hun eigen werk. Door een uitgebalanceerde mix tussen (preventief) beheer en remote beheer zijn je totale operationele kosten laag.
 • Grotere flexibiliteit. Elk beheerscontract is maatwerk. Je bepaalt zelf wat je wilt.
 • Eenvoud. Je hebt geen omkijken meer naar je onderhoud. Je eigen ICT omgeving wordt netjes grafisch in kaart gebracht.
 • Functionaliteit. Op elk moment wordt je ICT omgeving automatisch bewaakt. Je hebt grip op je ICT omgeving. Onze speciale software legt alle incidenten en wijzigingen automatisch vast.
 • Rapportage. Zowel van remote als on-site werkzaamheden.

Aandachtspunten

 • Hoeveel kost het beheer nu? Hoeveel tijd ben je nu kwijt met beheer? Welke zaken zou je zelf kunnen en willen blijven doen en welke kun je (goedkoper) uitbesteden.
 • Rekenmodel. Wij hebben een rekenmodel waarmee je snel kunt zien of uitbesteding zinvol is of niet.

Heb je interesse in het uitbesteden van je beheer? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Adviesgesprek aanvragen

Stefan Waalderbos

Business Unit Manager Caase Factory

Adviesgesprek aanvragen
Meer weten?

Cloud Computing advies? Migratie? Funtionaliteit? Beheer? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Adviesgesprek

Vraag Hangout / Lync aan »
Vraag Cloud workshop aan »

T +31(0)88-432 00 00
E sales@caase.com

Volg ons op

Reference cases

  "Zorginstelling Laurens heeft primeur in migratie naar Cloud Computing; 6500 medewerkers over op Google Apps Cloud-platform"

  Peter van der Toorn, CIO - Lees meer »

  "Kennispark Twente bespaart met Google Apps 66% op haar klassieke IT"

  Kees Eijkel, directeur Kennispark Twente - Lees meer »

  "Caase.com migreert en traint 12.000 gebruikers PON in Google Apps"

  , - Lees meer »

  "Google Apps komt met een breed aanbod toepassingen tegemoet aan de behoeften die er binnen onze organisatie zijn voor samenwerking en communicatie"

  Eilko Bronsema, CIO - Lees meer »

  "Caase.com is voor Estro de ideale partner voor het beheer van onze complexe server-omgeving"

  John Posthuma, IT-Manager - Lees meer »

  "Innovatie vormt de kern van de organisatie en met Google Apps zijn we klaar voor de toekomst"

  Gert Jan Oelderik, Algemeen directeur - Lees meer »