The Cloud Integrator
Home » Diensten » Professionals

Professionals

De behoefte aan een flexibel personeelsbestand is momenteel groter dan ooit. Caase.com levert, op interim basis, professionals aan organisaties die behoefte hebben aan het oplossen van een capaciteit- en/of expertise probleem op ICT- en Cloudgebied. Wij hebben ons hierbij gespecialiseerd in infrastructurele IT- en Cloud-expertises. Of het nu gaat om het invullen van enkele uren per week/maand of een fulltime job voor 3-maand+, de Professionals van Caase.com zorgen voor een oplossing die aansluit bij jouw behoefte.  

Expertise Caase.com IT en Cloud Professionals:

 • Office 365 
 • Sharepoint
 • Sharepoint Online
 • Lync
 • Google Apps for Business
 • Google Sites
 • Change management
 • Experience management
 • Cloud migratie
 • Cloud beheer en support

Onze IT en Cloud Professionals
Onze professionals zijn zorgvuldig gescreend en geselecteerd op hun kennis, kunde en (sociale) vaardigheden. Al onze medewerkers nemen deel aan onze Caase.com Academy, waarin diverse certificeringprogramma’s, methodieken als ITIL en Prince 2, loopbaanontwikkeling, expertise teams en sociale-/communicatieve vaardigheden centraal staan. Door het continu onderling uitwisselen van informatie blijven onze professionals gemotiveerd en betrokken en beschikken zij te allen tijde over de benodigde kennis en meer. Onze professionals zijn veelvuldig gecertificeerd, hebben een gedegen basis opleiding en werken voortdurend aan hun verdere ontwikkeling.

Local for Local
Onze regionale benadering (werken waar je woont) is ingegeven vanuit praktische overwegingen. Op deze manier kunnen we het fileleed enigszins verlichten. De professional komt minder vermoeid op de werkplek aan, is dus gemotiveerder en fitter, wat de productiviteit positief beïnvloedt.

Matchingproces
We doen er alles aan om de juiste professional voor een opdracht te selecteren. Door goed te luisteren naar de wensen en eisen van onze opdrachtgevers. Door zorgvuldig een voorselectie uit te voeren alvorens een kandidaat aan je voor te stellen. Door het volgen van een gestructureerde intake-procedure. Maar ook door tijdens de opdracht intensief contact te houden met zowel onze medewerker als de klant. Op die manier borgen wij de kwaliteit van onze dienstverlening.

Prijs / prestatie
Hoewel de prijs in onze filosofie nooit het ultieme issue zou mogen zijn, is het een prettige gedachte dat jij als opdrachtgever waar voor je geld krijgt. Door de regionale celstructuur met centraal georganiseerde stafdiensten beschikken wij over een efficiënte overhead, zodat wij onze dienstverlening tegen interessante tarieven kunnen aanbieden.

Onze Professionals top-5:

 1. Zorgvuldig matchingproces

 2. Persoonlijke benadering

 3. Contractvorm naar wens

 4. Local for Local

 5. Interessante tarieven

Inhuur van IT en Cloud Professionals?

Heb je interesse in het inhuren van Cloud en IT Professionals van Caase.com? Neem dan contact op met ons via onderstaand formulier.

Adviesgesprek aanvragen

Hank van Gardingen

Account Manager

Adviesgesprek aanvragen
Meer weten?

Cloud Computing advies? Migratie? Funtionaliteit? Beheer? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Neem contact op

Reference cases

  "Zorginstelling Laurens heeft primeur in migratie naar Cloud Computing; 6500 medewerkers over op Google Apps Cloud-platform"

  Peter van der Toorn, CIO - Lees meer »

  "Kennispark Twente bespaart met Google Apps 66% op haar klassieke IT"

  Kees Eijkel, directeur Kennispark Twente - Lees meer »

  "Caase.com migreert en traint 12.000 gebruikers PON in Google Apps"

  , - Lees meer »

  "Google Apps komt met een breed aanbod toepassingen tegemoet aan de behoeften die er binnen onze organisatie zijn voor samenwerking en communicatie"

  Eilko Bronsema, CIO - Lees meer »

  "Caase.com is voor Estro de ideale partner voor het beheer van onze complexe server-omgeving"

  John Posthuma, IT-Manager - Lees meer »

  "Innovatie vormt de kern van de organisatie en met Google Apps zijn we klaar voor de toekomst"

  Gert Jan Oelderik, Algemeen directeur - Lees meer »