The Cloud Integrator
Home » Diensten » Projects

Projects

Caase.com heeft de afgelopen decennia honderden ICT-projecten succesvol opgeleverd. Onze succesformule is gebaseerd op uitermate professionele processen, die we als blauwdruk voor alle projecten hanteren.

De aanpak van Caase.com in projecten is gebaseerd op de verandering van de huidige situatie naar de gewenste situatie. Het succes van deze verandering wordt vooral bepaald door de mensen die hierbij betrokken zijn.  De medewerkers van Caase.com worden dan ook doorlopend getraind en gecoached op het gebied van klantgerichtheid, verantwoordelijkheid, samenwerken en communicatie. De consultants en architecten van Caase.com helpen onze klanten een beschrijving van de huidige en gewenste situatie op te stellen en de oplossing (functioneel en technisch) te beschrijven. Hierbij wordt veelal eerst een inventarisatie van wensen en behoeften binnen de organisatie van de klant uitgevoerd en in een adviesrapport beschreven. Daarna wordt op basis van dit rapport het project opgestart.

De eerste stap die de projectleider van Caase.com neemt is het faseren van het project. Wat is de aanleiding, het doel, welk resultaat moet behaald worden, wat valt niet binnen de opdracht, hoe wordt het resultaat behaalt en welke middelen zijn hiervoor nodig. Nadat hier overeenstemming met de opdrachtgever is behaald wordt het project uitgevoerd en bewaakt de projectleider de voortgang, het rendement en de kwaliteit, maar vooral ook de menselijke en organisatorische aspecten binnen het veranderproces. De engineers van Caase.com ontwikkelen en implementeren de oplossing zoals in het project is beschreven. Nadat de klant de oplossing heeft getest en akkoord heeft bevonden, wordt de oplossing geïmplementeerd en bij de klant beschikbaar gesteld.

Nadat het project is overgedragen aan de beheerafdeling van de klant wordt het project geëvalueerd en beëindigd.

Maak nu kennis met onze project succesformule! 

Adviesgesprek aanvragen

Victor-Jan Leurs

CEO Caase.com

Adviesgesprek aanvragen
Meer weten?

Cloud Computing advies? Migratie? Funtionaliteit? Beheer? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Adviesgesprek

Vraag Hangout / Lync aan »
Vraag Cloud workshop aan »

T +31(0)88-432 00 00
E sales@caase.com

Volg ons op

Reference cases

  "Zorginstelling Laurens heeft primeur in migratie naar Cloud Computing; 6500 medewerkers over op Google Apps Cloud-platform"

  Peter van der Toorn, CIO - Lees meer »

  "Kennispark Twente bespaart met Google Apps 66% op haar klassieke IT"

  Kees Eijkel, directeur Kennispark Twente - Lees meer »

  "Caase.com migreert en traint 12.000 gebruikers PON in Google Apps"

  , - Lees meer »

  "Google Apps komt met een breed aanbod toepassingen tegemoet aan de behoeften die er binnen onze organisatie zijn voor samenwerking en communicatie"

  Eilko Bronsema, CIO - Lees meer »

  "Caase.com is voor Estro de ideale partner voor het beheer van onze complexe server-omgeving"

  John Posthuma, IT-Manager - Lees meer »

  "Innovatie vormt de kern van de organisatie en met Google Apps zijn we klaar voor de toekomst"

  Gert Jan Oelderik, Algemeen directeur - Lees meer »