The Cloud Integrator
Home » Diensten » SharePoint

SharePoint

SharePoint Online beschikt over de krachtige functies van SharePoint zonder de bijbehorende overhead voor je eigen beheer van de infrastructuur. Flexibele beheeropties zorgen ervoor dat je toezicht kunt blijven uitoefenen om aan de nalevingsvereisten van je organisatie te voldoen. Je kunt SharePoint aanschaffen in de cloud als zelfstandig aanbod of als onderdeel van een Office 365-suite waarmee je ook toegang kunt krijgen tot Exchange, Lync, de Office-clients en webapps.

Op verschillende apparaten beschikbaar

Open en werk op eenvoudige wijze met je SharePoint-newsfeed, waar je ook naartoe gaat, met de mobiele SharePoint-apps die beschikbaar zijn op verschillende apparaten.

Gemakkelijk te beheren

Je kunt binnen de kortste keren aan de slag! De krachtige beheerdersconsole stelt je organisatie in staat gemakkelijk capaciteit, beleid en beveiliging te beheren voor alle inhoud en functies van SharePoint. Geautomatiseerd beheer van de servers zorgt ervoor dat je altijd over de laatste functies beschikt, met een minimale uitvalstijd.

Professionele zakelijke betrouwbaarheid en standaarden

Bescherm je gegevens door deze in geografisch verspreide datacentrums onder te brengen, met doorlopende gegevensback-ups, superieur herstel na noodgevallen en een team van experts die servers de klok rond controleren.

Caase.com is de Cloud Computing specialist in Nederland. Office 365 en SharePoint zijn een essentieel onderdeel van onze dienstenportfolio. Zowel met SharePoint als SharePoint Online zijn we je graag van dienst.


Adviesgesprek aanvragen

Victor-Jan Leurs

CEO Caase.com

Adviesgesprek aanvragen
SharePoint Scan!

Mogelijkheden van Sharepoint 100% benutten? Sharepoint online? Vraag een SharePoint Optimalisatie Scan aan.

Neem contact op

Reference cases

  "Zorginstelling Laurens heeft primeur in migratie naar Cloud Computing; 6500 medewerkers over op Google Apps Cloud-platform"

  Peter van der Toorn, CIO - Lees meer »

  "Kennispark Twente bespaart met Google Apps 66% op haar klassieke IT"

  Kees Eijkel, directeur Kennispark Twente - Lees meer »

  "Caase.com migreert en traint 12.000 gebruikers PON in Google Apps"

  , - Lees meer »

  "Google Apps komt met een breed aanbod toepassingen tegemoet aan de behoeften die er binnen onze organisatie zijn voor samenwerking en communicatie"

  Eilko Bronsema, CIO - Lees meer »

  "Caase.com is voor Estro de ideale partner voor het beheer van onze complexe server-omgeving"

  John Posthuma, IT-Manager - Lees meer »

  "Innovatie vormt de kern van de organisatie en met Google Apps zijn we klaar voor de toekomst"

  Gert Jan Oelderik, Algemeen directeur - Lees meer »