The Cloud Integrator
Home » Over ons » Onze filosofie

Onze filosofie

Na jarenlange ervaring in de traditionele IT zagen wij als één van de eerste IT-bedrijven de mogelijkheden en adopteerden begin 2009 het fenomeen Cloud Computing. De ontwikkelingen in mobiele internettechnologie en social media, tezamen met een overdosis aan informatie, leiden tot een andere manier van werken. Medewerkers willen meer zeggenschap over de manier waarop én de middelen waarmee ze werken. Belangrijke behoeften zijn verhoogde functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid, productiviteit en de behoefte aan meer keuzevrijheid.

Cloud computing is een significante ontwikkeling die de wijze verandert waarop ICT middelen worden ingezet, de zgn. ‘paradigm shift’. Relatief gezien staan we nog maar aan het begin van deze verandering.
Cloud computing biedt:toename functionaliteittoename flexibiliteitinnovatie in de manier van communicatie en samenwerkingkostenbeheersing

Bij Cloud Computing is techniek niet leidend; de mens en de manier van samenwerken staan centraal. Cloud aanbieders als Google en Microsoft bieden IT-functionaliteit aan als utiliteit, vergelijkbaar met water uit de kraan.Uniek in de propositie van Caase.com is dat we specialist zijn in Google én Microsoft Cloudoplossingen.   

De komende jaren zijn er hybride omgevingen met een combinatie tussen generieke applicaties als Cloud dienst en specifieke applicaties als hosted of onpremise dienst. Als dè Cloud Integrator brengen wij de diensten van Cloud aanbieders en traditionele IT-oplossingen samen in een hybride samenwerkingsplatform.

Meer informatie?

Naam:
Bedrijfsnaam:  
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Opmerking:

Meer weten?

Wat kun je met Cloud Computing? Graag gaan we hierover met je in dialoog tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Adviesgesprek

Vraag Hangout / Lync aan »
Vraag Cloud workshop aan »

T +31(0)88-432 00 00
E sales@caase.com

Volg ons op

Reference cases

  "Zorginstelling Laurens heeft primeur in migratie naar Cloud Computing; 6500 medewerkers over op Google Apps Cloud-platform"

  Peter van der Toorn, CIO - Lees meer »

  "Kennispark Twente bespaart met Google Apps 66% op haar klassieke IT"

  Kees Eijkel, directeur Kennispark Twente - Lees meer »

  "Caase.com migreert en traint 12.000 gebruikers PON in Google Apps"

  , - Lees meer »

  "Google Apps komt met een breed aanbod toepassingen tegemoet aan de behoeften die er binnen onze organisatie zijn voor samenwerking en communicatie"

  Eilko Bronsema, CIO - Lees meer »

  "Caase.com is voor Estro de ideale partner voor het beheer van onze complexe server-omgeving"

  John Posthuma, IT-Manager - Lees meer »

  "Innovatie vormt de kern van de organisatie en met Google Apps zijn we klaar voor de toekomst"

  Gert Jan Oelderik, Algemeen directeur - Lees meer »