The Cloud Integrator
Home » Over ons » Caase.com is Google Apps Premier Enterprise Partner

Caase.com is Google Apps Premier Enterprise Partner

Caase.com is als eerste marktpartij Premier Enterprise Reseller van de Google Apps™-suite voor communicatie en samenwerking tools geworden. Door deze nieuwe benaming van Google kunnen klanten een reseller eenvoudiger beoordelen op zijn expertise, het adviseren over en het implementeren van Google-producten. De partnerstatus van Caase.com is opgehoogd van ‘geautoriseerd’ naar die van Premier Reseller op basis van haar expertise en succes in het helpen van klanten bij het implementeren en gebruiken van Google Apps. Caase.com, de cloud integrator, is specialist in veranderingstrajecten richting de cloud. Hierdoor creëert zij met haar klanten een optimaal samenwerkingsplatform voor hun medewerkers, klanten en toeleveranciers.

“Het Google Apps Reseller programma is een bedrijfskritische component voor ons," aldus Victor-Jan Leurs, CEO Caase.com. "We zijn verheugd over de toekenning van de Premier Reseller status en kijken uit naar voortzetting van onze werkzaamheden om organisaties te helpen profiteren van Google Apps.
 
Google Apps
Google Apps biedt eenvoudige, krachtige communicatie en samenwerkingshulpmiddelen voor organisaties van elke omvang – allemaal gehost door Google met als doel het stroomlijnen van de setup, het minimaliseren van onderhoud en het verminderen van IT-kosten. Met Gmail (inclusief Google email security, ondersteund door Postini), Google agenda en geïntegreerde IM blijven gebruikers met elkaar verbonden en kunnen met gemak samenwerken. En met behulp van Google Docs en Google Sites, waaronder tekstverwerking, spreadsheet, presentatie en hulpmiddelen voor het maken van websites, kunnen de gebruikers bestanden delen en real-time samenwerken, terwijl de versies up-to-date en overal en altijd beschikbaar zijn voor de gebruikers.
 
Caase.com
Onder het motto: From Classic to Cloud! heeft Caase.com meer dan 15.000 gebruikers gemigreerd naar de Google Cloud. Onder meer voor gerenommeerde bedrijven in de automotive, media, zorg en research.Caase.com adviseert organisaties vanuit hun strategie keuzes te maken voor een IT-platform, waarbij technologie ondergeschikt is aan functionaliteit. Als specialist in veranderingstrajecten begeleidt Caase.com organisaties in deze transformatie. Met een unieke oplossing – zoals Google Apps- rondom innovatie, mens en techniek creëren de Cloud-experts van Caase.com een efficiënt en flexibel platform voor haar klanten. Het resultaat is dat medewerkers, klanten en toeleveranciers productiever samenwerken en communiceren. Naast advies, implementatie en beheer blijft Caase.com de gebruikers continu begeleiden in het succesvol benutten van huidige en toekomstige functionaliteit, waardoor het Google Apps platform optimaal blijft renderen.

Wil je ook werken met Google Apps? Neem contact met René en hij helpt je graag.
 

Adviesgesprek aanvragen

René Lansink

Business Development Manager

Adviesgesprek aanvragen
Gratis
Quick Scan!

Ontdek wat Google Apps voor jou kunnen betekenen. Vraag een gratis quickscan aan.

Gratis quickscan
Bekijk Google Apps referenties

 

Toepassingen:

Google Sites
Gmail
Google Docs

Meer over:

Cloud Computing Google Google Apps oplossingen Google Apps for Business Google Apps Authorized Reseller

Reference cases

  "Zorginstelling Laurens heeft primeur in migratie naar Cloud Computing; 6500 medewerkers over op Google Apps Cloud-platform"

  Peter van der Toorn, CIO - Lees meer »

  "Kennispark Twente bespaart met Google Apps 66% op haar klassieke IT"

  Kees Eijkel, directeur Kennispark Twente - Lees meer »

  "Caase.com migreert en traint 12.000 gebruikers PON in Google Apps"

  , - Lees meer »

  "Google Apps komt met een breed aanbod toepassingen tegemoet aan de behoeften die er binnen onze organisatie zijn voor samenwerking en communicatie"

  Eilko Bronsema, CIO - Lees meer »

  "Caase.com is voor Estro de ideale partner voor het beheer van onze complexe server-omgeving"

  John Posthuma, IT-Manager - Lees meer »

  "Innovatie vormt de kern van de organisatie en met Google Apps zijn we klaar voor de toekomst"

  Gert Jan Oelderik, Algemeen directeur - Lees meer »